Pe perioada minivacanței, polițiștii maramureșeni au fost la datorie pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

În intervalul 26 aprilie – 1 mai 2019, polițiștii au intervenit la 348 de evenimente sesizate, din care cele mai multe au fost sesizate prin apelul de urgență 112. Au fost sesizate 109 infracțiuni, cele mai multe contra persoanei, urmate de cele contra patrimoniului.

Din cele aproape 525 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști, în valoare totală de aproximativ 200.000 lei, cele mai multe au fost la regimul rutier. Acest lucru se datorează și faptului că polițiștii rutieri au fost prezenți în trafic pentru creșterea siguranței circulației pe drumurile publice din județ. Acțiunile lor s-au soldat cu reținerea a 43 de permise de conducere, cele mai multe pentru încălcări ale regimului de viteză.

De asemenea, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a trei accidente grave şi au întocmit 18 dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Articolul precedentSucces internaţional pentru Colegiul Gheorghe Şincai Baia Mare
Articolul următorCamerele de Comerț din Euroregiunea Carpatică continuă proiectele pentru mediul de afaceri