În zi de sărbătoare, angajații Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare au arătat că înțeleg însemnătatea expresiei ”sânge pentru viață” și cunosc faptul că, prin gesturi mărunte poți oferi șansa la viață celor aflați în situații critice. Astfel, pentru al doilea an la rând, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, în ziua în care îl celebrăm pe Sfântul Nicolae, aproximativ 100 de medici, personal sanitar și personal contractual din cadrul unității medicale au donat sânge pentru viață.


Inițiativa aparține conducerii Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare care, în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș, au organizat o nouă donare de sânge în principala instituție sanitară a județului. Este a patra donare de sânge în decursul acestor doi ani, deoarece personalul angajat al SJUBM donează atât în luna decembrie, cât și în luna mai, când se celebrează Ziua Asistentului.


Pe această cale, executivul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare transmite felicitări celor care au ales să ofere din sângele lor pacienților aflați în impas. 

Articolul precedentUn tânăr libian oprit din drumul ilegal spre vestul Europei
Articolul următorPercheziţii domiciliare pe raza localităţilor Ieud şi Bogdan Vodă la persoane bănuite de deţinere ilegală de arme şi muniţii