Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” a donat Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, în cadrul proiectului de înființare a Compartimentului de Chirurgie Cardio – Vasculară, instrumentar chirurgical și aparatură medicală în valoare de 80.000 de lei.

Aparatura a fost predată de către reprezentantul asociației astăzi, 17 aprilie a.c., în prezența managerului interimar dr. Pop Vasile-Ioan, a medicului coordonator al Compartimentului de Chirurgie Cardio-Vasculară, dr. Hânsa Tiberiu și a medicului șef al secției de Cardiologie, dr. Pop Călin. Aceasta este a doua donație făcută pentru înființarea acestui departament și a fost posibilă datorită susținerii consistente a Sifa International. Până în prezent, doar pentru acest departament, asociația  a donat aparatură medicală în valoare de 50.000 de euro.

În total, de-a lungul existenței sale, asociația a donat spitalului județean opt aparate medicale în valoare de aproximativ 180.000 de euro. Mulțumim tuturor donatorilor, persoane fizice sau firme care susțin cauza noastră, mai precis dotarea spitalului județean cu aparatură medicală nouă și performantă, în beneficiul pacienților maramureșeni și nu numai. Puteți direcționa în continuare, până la 31 iulie, 2% din impozitul pe venit, prin formularul 230, către asociația noastră. Aceste donații vor fi folosite în beneficiul dumneavoastră și al tuturor maramureșenilor prin creșterea calității servicilor de sănătate din județul nostru. Firmele pot direcționa 20% din impozitul pe profit pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din Maramureș de care vor beneficia și angajații lor. Toate acestea se pot face în contul nostru, Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” – RO09BRDE250SV48742102500 BRD Baia Mare. Doar realizând împreună lucruri bune și folositoare pentru noi toți, putem arăta că suntem o comunitate puternică și sudată. Vă mulţumim! Ajută pentru a fi ajutat!”, a transmis Călin Herțeg, vicepreședintele Asociației Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș”.

Articolul precedentPorţi deschise la Banca Naţională a României
Articolul următorȘcoala altfel: Jandarmii maramureşeni alături de elevi