‼️ATENȚIE‼️ Părinți, în Baia Mare umblă nestingherit un nenorocit de pedofil! După ce a agresat 2 copii, pe unul din ei în văzul lumii și surprins de camerele de luat vederi, a fost prins și mai apoi eliberat de poliție pe motiv că probele nu sunt concludente?. Nu am postat filmarea pentru a proteja identitatea copilului, dar aveți câteva imagini în care puteți vedea agresorul. Să fim atenți și să ne protejăm copiii pentru că autoritățile se pare că nu o vor face ???   
 Acesta este apelul făcut de băimăreancă Raluca Matei Gherghel pe pagină sa de Facebook.  Aceasta a postat și câteva capturi din filmare.
 Însă, după cum se poate vedea pe imaginile de la Bazinul de Înot, presupusul pedofil pune la cale mai întâi, o strategie de a-l aborda pe micuțul de 8 ani, la ieșirea de la Bazinul de Înot “Gheorghe Demeca” din Baia Mare.
Incredibil ! Îl pipăie pe băiețel
 Stă mai întâi și se gândește cum să între în vorba cu copilul, apoi se apropie și îi întinde mâna, pentru a face cunoștință.
După câteva discuții băiețelul  își descheie bluza iar necunoscutul îl pipăie pe abdomen. După aceea îl invită pe copil să stea împreună cu el, pe trepte.
 Totul se întâmplă sub ochii unui bărbat mai în vârstă, care stătea rezemat lângă balustradă, la doar doi metri distanță, fără să intervină.
 Angajata de la casa de bilete  a observat pe camerele de supraveghere că se întâmplă ceva ciudat pe trepte, moment în care a trimis pe cineva să vadă cine este acel bărbat și să îl îndrume pe copil inăuntru.
Soțul unei antrenoare de înot, care iese afară îl ia la întrebări pe presupusul pedofil dar acesta se ridica și pleacă în viteză.
 Punctul de vedere al Poliției Maramureș
 ”Cu privire la aspectele apărute  în mediul online și în mass-media, care vizează un presupus pedofil, vă comunicăm că, din momentul în care au fost sesizați despre faptul că un minor a fost abordat de un bărbat necunoscut, polițiștii au demarat activități pentru identificarea persoanei și pentru stabilirea situației de fapt. 
 Pe numele bărbatului, în varstă de 31 de ani, din Baia Mare, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Sub coordonarea procurorului, polițiștii de investigații criminale continuă cercetările”. 
    Totuși, unele surse spun că bărbatul a încercat să racoleze și alți copii și se plimbă liber prin oraș.
Articolul precedentÎntrunirea Asociației secretarilor de municipii din România are loc în Sighet
Articolul următorTrafic blocat timp de șase ore pe DN 18