O activitate intensă de promovare a Maramureșului are loc la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2019, acolo unde reprezentanții județului prezintă, pe lângă materialele informative și gastronomia locală, tot ce poate fi vizitat și admirat în aceste locuri pitorești.

Despre aplicația de mobil ”visitMaramures”, disponibilă pe platformele Android și iOS, le vorbește vizitatorilor consilierul Marius Mureșan din cadrul Biroului de Informare Turistică. Acest serviciu gratuit este pus la dispoziția reprezentanților structurilor de cazare și alimentație publică din Maramureș, de către Consiliul Județean. Totodată, aplicația intuitivă, interactivă și ușor de folosit vine în ajutorul turiștilor oferind informații utile despre cazare, obiective turistice, biserici de lemn, evenimente, gastronomie, circuite turistice etc.

Reprezentanții structurilor de cazare și alimentație publică din Maramureș care nu se regăsesc în prezent în această aplicație pot solicita informații și la adresa de e-mail [email protected]. Despre aplicația ”visitMaramureș” a oferit informații entităților media prezente la Târgul de Turism al României și Laura Danci, șeful Serviciului Relații Publice din cadrul Consiliului Județean Maramureș. 

 

Articolul precedentBisericile din lemn din Țara Lăpușului și Festivalul Dacilor Liberi – prezentate la ediția de primăvară a TTR 2019
Articolul următorCirculatie rutiera in conditii de iarna pe drumurile din Maramureș