Trei categorii de poliţişti au primit ieri aprecieri din partea comenzii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, în cadrul şedinţei Consiliului de Conducere a unităţii.

Este vorba despre trei polițiști care şi-au încetat raporturile de muncă prin pensionare: agent şef principal Tomoioagă Dorel de la Poliţia Oraşului Vişeu de Sus, agent şef principal Znacom Mihail-Gabriel de la Poliţia Oraşului Cavnic şi Agent şef principal Popan Dorel de la Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei. Aceştia au fost felicitaţi pentru întreaga activitate desfăşurată în uniforma de poliţie.

Din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, agenţii de poliţie Hotea Maria şi Donciu Anca au primit aprecieri pentru rezultatele foarte bune obţinute în activitatea profesională desfăşurată în semestrul I 2019.

De asemenea, polițiștii care au participat la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne au primit felicitări iar cei care s-au clasat pe podium au fost premiaţi şi de Corpul Naţional al Poliţiştilor – Consiliul Teritorial Maramureş.

Articolul precedentMasină lovită de tren în localitatea Fersig
Articolul următorAPIA: Încep controalele în teren în Maramureș