Cea care a decedat în accidentul de circulație de la Cicârlău este cunoscuta și îndrăgita cântăreață de muzică populară Anamaria Pop. 

 Artista a fost resuscitată de medicii chemați de urgență la fața locului, însă nu a mai putut fi readusă la viață.
Anamaria Pop a împlinit în data de 11 august 36 de ani. Aceasta era şi voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.
În urma artistei Anamaria Pop au rămas doi băieți.
Artista era aşteptată să cânte în această seară la un alt eveniment din județ.

Mesajele de condoleanțe au apărut și pe pagina de Facebook a artistei. “Dumnezeu să  te  așeze în ceata îngerilor  suflet  frumos  și  bun, din pacate   vorbim  de  tine  la trecut.  Sincere condoleanțe, copiilor și  familiei! “ scrie Mariana Pop.

Solista de muzică populară era foarte îndrăgită în lumea artistică, aceasta cânta de mai bine de 15 ani iar în decembrie anul trecut lansase un CD cu cântece din Maramureș împreună cu alți artiști din județ.
Cântăreața era invitata la majoritatea evenimentelor cultural artistice din Maramureș dar și din alte județe învecinate dar a participat și la zeci de emisiuni de televiziune.
Foto: Facebook Anamaria Pop
Articolul precedentBărbatul de 48 de ani, din comuna Bistra, declarat dispărut la finalul lunii iunie a fost găsit decedat
Articolul următorCampanie de donare de sânge la Spitalul Municipal Sighetu Marmației