Salvamont Maramureș a intervenit într-o acțiune în zona Piatra Virgină. A fost vorba despre o tentativă de suicid.

Un bărbat de 27 ani care nu consumase nici alcool nici substanțe interzise, a urcat de pe strada Măgura spre Piatra Virgina, o zonă cu stâncă și pădure în care sunt familii de mistreți agresivi.
Acesta nu a vrut să specifice locația, nici macar soției.

A venit recent din străinătate și se certase cu soția sa, și amenința că se aruncă în cap, fiindcă nu mai vrea să trăiască.
Salvamont Maramureș a deplasat cu maximă urgență  o echipă în zonă și împreună  cu forțe de la Poliție, Jandarmi și ISU au încercat  localizarea rapidă a tânărului.

Echipele mixte formate din salvamontiști și Poliție au reușit să ia legatura cu bărbatul iar acesta a fost găsit în viață.

“Era desculț, într-o stare fizică precară, cu picioarele amorțite și într-o hipotermie ușoară.Salvamontiștii ajunși acolo l-au transportat cu targa specială, dat fiind faptul că terenul a fost extrem de accidentat și plin de copaci căzuți” au precizat salvamontiștii.
Bărbatul a fost predat  echipajului de la SMURD pentru a fi transportat la spital în vederea efectuării  investigațiilor medicale.

 

Articolul precedentCod portocaliu pentru Maramureș
Articolul următorTrei victime în urma unui accident