Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui băimărean care a fost prins în toiul nopţii cu peste 600 pachete de ţigări sustrase dintr-un magazin din municipiu. Acesta a fost arestat preventiv. 

Ieri noapte, în jurul orei 01.00, poliţiştii din municipiul Baia Mare au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că agenţii de pază au surprins şi reţinut o persoană suspectă de furt.

IPJ Maramureș:

”Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, la un magazin situat pe bulevardul Traian, poliţiştii au identificat un tânăr de 31 de ani din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul a pătruns prin efracţie în magazin, de unde a sustras 611 pachete de ţigarete. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul, de aproximativ 12.000 lei, reprezentând contravaloarea pachetelor de ţigări a fost recuperat.”

În baza probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii  Criminale Baia Mare au dispus ieri, 27 ianuarie, reţinerea pentru 24 de ore a băimăreanului. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Poliţişti continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a băimăreanului.

Articolul precedentSPORT: CS Minaur a câștigat turneul pe care l-a organizat
Articolul următorPoliţiştii maramureșeni au acţionat pentru prevenirea accidentelor pe drumurile publice din Remeţi, Săpânţa şi Sarasău