În cadrul Galei premiilor ,,Comună din Maramureș – comună înfloritoare’’ Bârsana a ajuns în elita comunelor din Maramureș și a fost recompensată cu 3 margarete. Comunele intrate în competiție au fost răsplătite în funcție de realizările din diverse domenii.

Cel mai important criteriu pentru primirea titlului de comună înfloritoare a fost absorția fondurilor și implementarea proiectelor măsurate prin valoarea absolută, nivelul de eficiență al administrației, implementarea recomandărilor auditului intern și extern și colaborarea interinstituțională la nivelul județului. Un al criteriu a fost dezvoltarea socio-culturală, conservarea și promovarea obiceiurilor zonei folclorice, respectarea condițiilor de conservare a mediului și colectarea deșeurilor, acțiuni de ecologizare.

Imagine

”În urma acestei distincții, care ne ambiționează și ne obligă pe viitor, Primăria comunei Bârsana a amplasat panouri colantate cu inscripția ”Comună din Maramureș – Comună înfloritoare’’ la intrările în comuna, unde vor fi amplasate și panourile cu inscripția ,,ROMÂNIA REMARCABILĂ’’ proiect din care face partea Bârsana alături de alte 9 comune din toată țara”, a spus Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Articolul precedentCampania „Meseria face diferența”, implementată și în Maramureș
Articolul următorMarea Britanie închide granițele pentru muncitorii necalificați și pentru cei care nu vorbesc limba engleză!