Cu doar două victorii reușite în acest tur de campionat ambele în fața ultimelor două clasate, 36-26 în deplasare cu A.C.S.Tomitanii Constanța respectiv 31-15 acasă cu S.C.M.Gloria Buzău, „buldogii” nu puteau emite prea multe pretenții în duelul cu campioana și actualul lider al SuperLigii de Rugby, C.S.M.Știința Baia Mare.

Forța pachetului de înaintare, relațiile de joc extrem de bine conturate dar și valoarea individuală a jucătorilor au fost poate factorii care au stat la baza unei victorii a zimbrilor la o diferență de 27 de puncte, după ce la finalul primului mitan avantajul gazdelor era de 15 puncte scor (25-10).
 Pentru a nu avea emoții, zimbrii forțează încă din startul partidei desprinderea pe tabela de marcaj, scorul consemnat la pauză asigurându-le cu cele patru eseuri reușite implicit o victorie cu punct bonus ofensiv.
La fel ca și în etapa precedentă numărul eseurilor reușite de gazde crește și după pauză, ajungându-se în final la un total de șapte eseuri reușite în ordine de; aripa tongană Sikuea Taliauli (minutul 4), talonerul Ovidiu Cojocaru (minutul 13), de centrul gruzin Jgerenaia Khvicha (minutul 20), de cei doi flankeri Feofaaki Holoia (minutul 30) și Cristi Chirică autor al unei duble (minutele 53 și 62) respectiv aripa de doar 19 ani Paul Popoaia (minutul 80).
Trei dintre aceste eseuri aveau să fie transformate de cele două uverturi Dorin Gigi Manole (minutul 14) în speță David Feliuai (minutele 54 și 80).
Dorin Gigi Manole avea să își treacă în cont și o lovitură de penalitate, devenind astfel cel mai prolific marcator al echipei cu un total de 57 de puncte înscrise în actuala stagiune.
 Runda viitoare campioana României va evolua la Malul Mării pe terenul ultimei clasate A.C.S.Tomitanii Constanța (o echipă ce încă nu a cunosctu victoria în actuala ediție de campionat) în timp ce dinamoviștii vor sta în prima etapă din returul SuperLigii de Rugby ediția 2019-2020.
Articolul precedentIncendiu în Lăpuș! Victimă o femeie de 20 de ani
Articolul următorCasă distrusă de flăcări la Seini