Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj emoționat cadrelor medicale care în această perioadă sunt în linia întâi și luptă pentru ca cei infectați cu noul coronavirus să se facă bine. Echipaje de poliție, jandarmerie, ISU, ambulanță, prefectură și DSP au trecut pe la spitalele  din Baia Mare și i-au aplaudat pe medici pentru implicare și devotament.

 Prin acest gest structurile MAI au dorit să își arate recunoștința față de cei care luptă pentru tratarea pacienților infectați cu temutul virus și să le mulțumească pentru eforturile făcute.

”Suntem permanent alături de voi, cu gândul și sufletul,  medici, asistenți, paramedici, infirmieri, oameni deosebiți, dedicați, pasionați și vocaționali. Cuvintele cu privire la calitatea actului medical, a profesionalismului dumneavoastră, sunt în această perioadă insuficiente pentru a descrie o activitate medicală desfășurată pentru alinarea suferințelor și în folosul semenilor. Sunteți din nou cu dăruire și competență în prima linie și în sprijinul celor care au probleme de sănătate, datorită COVID-19. În aceste zile noțiunea cuvintelor MULȚUMESC și DEOSEBIT trebuie revăzută și reinventată. Vă asigurăm de RESPECT, de cele mai alese și frumoase gânduri de bine, de admirație pentru dumneavoastră, stimate cadre medicale care ați ales o nobilă și complexă profesie din pasiune și din iubire pentru oameni, din dorința de a le face și de a-i face bine. Cu onoare, respect și credință!” transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Articolul precedent193 de noi cazuri de îmbolnăvire. România: 4057 de cazuri confirmate
Articolul următorKlaus Iohannis: Va fi nevoie de PRELUNGIREA stării de urgență