Peste 150.000 de accesări ale chestionarului online și peste 100.000 de răspunsuri individuale venite din partea cetățenilor la nivel național. Acestea sunt datele campaniei „Alege Prioritătile Orașului Tău”!

Campania a fost realizată de Bancă Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale și Urbanize Hub.

Pentru municipiul Baia Mare din cele 10 proiecte considerate prioritare amintim cele care se află pe primele trei poziții:

1. Realizarea parțială a drumului Expres Baia Mare-Vaja prin crearea centurii de ocolire a aglomerării urbane Baia Mare (tronson Seini-Baia Sprie)

2. Completarea variantei de ocolire a Municipiului Baia Mare, inclusiv legătura DN 1C-Aeroport și modernizarea trecerilor la nivel cu calea ferată pe Stradă Europa

3. Reabilitarea și modernizarea infrastructurii feroviare și realizarea Gării Metropolitane Baia Mare

Aceste informații pot fi accesate și pe websiteul www.prioritatileorasuluitau.ro și pe pagina social media a proiectului: https://www.facebook.com/prioritățile.orașului.tău. Cei care au relizat această campanie speră ca prioritizarea proiectelor votate de către cetățeni să fie utilă pentru dezvoltarea economică a României.

 

Articolul precedentLiber la pescuit la Nistru
Articolul următorParticipare numeroasă la Concursul interjudețean de matematică și informatică „Grigore C. Moisil”