În perioada 10-12 mai în Oradea au avut loc două importante competiții din calendarul Federației Romane de Orientare, respectiv a treia etapă din cadrul Campionatului Național de Sprint Urban și Cupa României la Orientare în Alergare, competiții organizate sub egida Federației Române de Orientare în parteneriat cu CS Ady Lyceum Oradea. 

Circa 300 de sportivi din România și Ungaria s-au prezentat la startul acestor competiții printre care s-au numărat și cei de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare.

Etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Sprint Urban s-a desfășurat în cetatea Oradea și în împrejurimile ei. Organizatorii au pregătit traseee tehnice care au cam dat bătăi de cap multor concurenți.

Primii zece clasați din fiecare categorie au primit puncte ce se contabilizează în clasamentul acestei probe. La această etapă locuri fruntașe și implicit puncte au obținut:

Locul I: Sebestyen Istvan la M35, locul II: Catană Alexandru la M18, locul III: Creciun Alexandra la F18, locuri 4: Peleș Vlad la M18 și Roman Alexandra la F18, locul 5: Iacob Adrian la M18, locuri 6: Strâmbu Luca la M18 și Sabou Tania la F14

Cupa României s-a decernat în urma cumulării rezultatelor din cele 2 etape de pădure, o etapă de lungă și una de medie distanță. Rezultatele obținute de sportivii băimăreni  sunt:

Locuri I: Alexandra Roman la F16, Vădean Cătălin la M16, Catană Alexandru la M18, Sebestyen Istvan la M45

Locuri II: Man Antonia la F12, Biro Alexandru la M20, Pop Lucia la F50.

Loc III: Peleș Vlad la M18

Pentru sportivii de la CS Știința Electro Sistem Baia Mare urmează o deplasare foarte importantă la Victoria, acolo unde se vor desfășura ultimele 2 etape de calificare pt accederea în lotul național. Nouă sportivi păstrează șanse reale de a obține această calificare.

Articolul precedentDescărcări electrice, vijelii și grindină
Articolul următorNou director medical la Spitalul Judeţean