Start la un sezon de distracție și provocări pe cele mai cool pârtii din România, cu Winter Tour. Cea de-a șaptea ediție a celui mai mare festival de iarnă din România are loc în fiecare weekend din perioada 4 ianuarie – 1 martie 2020, în nouă locații diferite din țară, printre care și Cavnic.

De la primele ore ale dimineții, echipa Winter Tour va anima pârtia cu concursuri cu premii și activități fun de zăpadă: experiențe VR, marea bulgăreală, întreceri pe colace, schi în gașcă pe giga-schiuri, best selfie sau skishots. Cei mai pricepuți pe schiuri sau placă vor putea să își demonstreze abilitățile la ollie jumps (sărituri cu placa peste obstacole), slalom cu spatele și sprint la deal în clăpari. Cei care însă vor să se inițieze în sporturile de iarnă, se pot înscrie pe site-ul wintertour.ro la una din cele 10 ore gratuite schi, respectiv de snowboard. Acțiunea face parte din campania pro-mișcare “Ducem #5000depasipezi la munte” susținută de Simona Halep.

  1. Bușteni (4-5 ianuarie)
  2. Azuga (11-12 ianuarie)
  3. Predeal (18-19 ianuarie)
  4. Rarău (25-26 ianuarie)
  5. Șureanu (1-2 februarie)
  6. Mărișel (8-9 februarie)
  7. Buscat (15-16 februarie)
  8. Cavnic (22-23 februarie)
  9. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

Organizatorii Winter Tour au pregătit și o „jucărie” extrem de utilă celor care merg pe pârtie. Este vorba de prima aplicație din România cu ski track gratuit. Cu Winter Tour App utilizatorii pot vedea câți kilometri de pârtie au parcurs într-un weekend sau la final de sezon și care este viteza maximă cu care au coborât pârtia. La final de zi, ei pot să dea share și să-și compare performanțele cu ale celor din gașcă.

Aplicația include și programul Winter Tour 2020, descriere pârtiilor și notificări despre concursuri. Iar pentru situații extreme de urgență există butonul SOS CALL SALVAMONT!, de unde se poate cere ajutor direct din aplicație.

Winter Tour este un eveniment care s-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă.

Articolul precedentCele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ion
Articolul următorStructura anului școlar 2020-2021 a fost lansată în dezbatere publică