Cel mai mare brad natural împodobit din țară se află în Maramureș.  Pomul de Crăciun are 34,9 m și este în centrul orașului Cavnic. Acesta a fost decorat cu mii de beculețe colorate și cu ghirlande.

Primarul Vladimir Petruț spune că întreg orașul este pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Au fost împodobiți 2 brazi iar pe străzile din oraș au fost montate decorațiuni de Crăciun.

„Vreau să vă anunț că anul acesta avem cel mai mare brad din România împodobit, 34,9 m. Este record în România, așa mare brad natural nu a fost împodobit niciodată. Este un brad din centrul orașului, nu a fost tăiat, noi l-am împodobit. Orașul am reușit să îl împodobim frumos, vom avea doi brazi, unul mai mic”, a explicat Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

În Cavnic anul acesta va fi amenajat și un patinoar.

”La noi în Cavnic vom avea un patinoar mare, peste 500 mp și primim 20 000 lei chirie pentru el în sezonul de iarnă. Vom avea un patinoar modern unde Moș Crăciun va fi prezent permanent. Anul acesta vor fi niște pârtii de tubing speciale, niște rampe care nu au mai fost niciodată la Cavnic. Toți turiștii care vor veni la Cavnic vor găsi lucruri noi aici pentru că am atras niște agenți economici inovatori și în domeniul schiabil s-au făcut pași importanți în ultimii doi ani”, a adăugat Vladimir Petruț.

Anul acesta Primăria Cavnic împreună cu un agent economic din oraș a amenajat și 250 de locuri de parcare în zona pârtiilor.

Articolul precedentInformaţii utile pentru şoferii care doresc reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule
Articolul următorProblemele existente la DGASPC Maramureș, semnalate de executivul Consiliului Județean Maramureș