Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de Sfântul Andrei. 

Sfântul Andrei. Ziua de 30 noiembrie 2022 este marcată în calendarul creștin-ortodox ca fiind una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României și apostolul care a răspândit creștinismul pe teritoriul țării noastre.

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume, să ai parte numai de zile senine și însorite!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de fericire! La mulți ani, Andrei/Andreea!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. La mulți ani, dragă Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să îți fie o eternă sărbătoare!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasă dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitul/iubita!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez sănătate și bucurii. La mulți ani, Andrei!

MESAJE SFÂNTUL ANDREI. Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Articolul precedentSFÂNTUL ANDREI. Ce trebuie să faci în noaptea de Sfântul Andrei ca să-ți afli viitorul – ritualuri de vindecare a bolilor
Articolul următorZodiile care pot iubi sincer doi oameni în acelaşi timp – horoscopul triunghiurilor amoroase