Pentru a preveni apariția unor evenimente de sănătate publică în județul nostru, Direcția de  Sănătate Publică Maramureș informează că în conformitate cu prevederile legale devine obligatorie deținerea documentului de reglementare sanitară denumit ,,Certificarea conformităţii cu normele de igienă şi sănătate publică”.

Deținerea documentului de reglementare sanitară este obligatorie pentru activităţile de utilizare a produselor biocide pentru dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare în spaţiile utilizate de populaţie și pentru activităţile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare.

În termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentului ordin toate persoanele fizice sau juridice care desfăşoară activităţi în cele 2 domenii trebuie să solicite certificarea conformităţii cu normele de igienă şi sănătate publică la Direcţia de sănătate publică Maramureș.

DSP Maramureș atenționează populația să solicite persoanelor fizice/juridice acest document înaintea contractarii sau efectuarii lucrărilor de dezinfecţie, dezinsecţie sau deratizare.

Informatii suplimentare se pot solicita la sediul D.S.P. Maramures din Baia Mare, str. Victoriei Nr. 132, etaj 2 – Compartiment avize/autorizari sau telefonic la numarul 0262218386, de luni pana vineri intre orele 8 – 15.

Articolul precedentJoi și vineri, turneu amical în Polivalenta băimăreană
Articolul următorISJ MARAMUREȘ: 127 de posturi didactice auxiliare și nedidactice vacantate