Luni 25 februarie 2019 reprezentativa de rugby a României se reunește pentru a pregăti următoarele trei meciuri din Rugby Europe Championship; pe 3 martie la Madrid cu Spania, pe 9 martie la Botoșani cu Rusia respectiv 17 martie la Bruxelles cu Belgia.

Din lotul convocat de trioul Marius Tincu (antrenor principal interimar) – Danie de Villiers (antrenor cu linia de treisferturi) – Lasha Tavarkiladze (antrenor cu pachetul de înaintare), vor face parte un număr de 31 de sportivi; 16 înaintași plus alți 15 jucători cu profil defensiv.

Imediat după reunirea lotului tricolorii se vor deplasa în Franța la Colomiers orașul unde activează cei doi Stejari, Mihai Macovei – Marius Antonescu, urmând ca acolo să se stabilească lotul cu care se aborda partida de la Madrid cu Spania.

Dintre cei convocați; 5 provin de la vicecampioana României, C.S.M.Știința Baia Mare, 9 de la C.S.M.București, 7 de la Timișoara Saracens, 4 de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, în timp ce alți 6 evoluează peste hotare, 5 în Franța și 1 în Anglia. Cei cinci zimbri convocați pentru aceste importante dueluri sunt; pilierul Constantin Mardare Pristaviță , trăgătorul Ovidiu Cojocaru, închizătorul Cristian Marian Chirică , mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă respectiv centrul Alexandru Bucur.

Articolul precedentCirculatie rutiera in conditii de iarna pe drumurile din Maramureș
Articolul următorŞantaj cu fotografii compromiţătoare. Maramureșean prins în flagrant de poliţişti în timp ce primea banii