Foto arhiva

Ninge acum pe toate sectoarele de drumuri naționale din zonele de deal și de munte. Carosabilul este curat, dar umed pe toate sectoarele de drumuri naționale din judet.

Temperatura aerului are valori cuprinse intre 0 și 2 grade Celsius in zonele de deal și de munte . Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 13 utilaje și au împrăștiat 43 tone material antiderapant, respectiv 250 kg clorura de calciu.
Toate localitățile șunt alimentate cu energie electrică.
Stratul proaspat de zăpadă căzut în afara părții carosabile pe sectoarele de drumuri naționale măsoară intre 5 și 8 cm.
Debitele și nivelurile cursurilor de apă din județ au fost ușor variabile. Hidrologii au prognozat că în următoarele ore nivelurile și debitele principalelor cursuri de apă vor fi în creștere.
Sratul de zăpadă este prezent în zona de deal și munte: măsoară 64 cm la Cavnic, 39 cm la Vf. Iezer, 30 cm la Băiuț, 8 cm la Luhei , 2 cm la Firiza, Valea Vaserului, Grosii Țibleșului, Baia Borsa.
Astăzi cerul va fi mai mult noros. In cursul zilei pe arii extinse va ploua. La munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp. Vântul va avea intensificări cuprinse intre 55 și 60 km/h, izolat 70 km/h.La munte viteza vântului la rafală va a ajunge intre 90 și 109 km/h, cu viscolirea ninsorii. Temperaturi cuprinse intre 7 și 10 grade Celsius și minime între 0 și patru grade.
Mâine vremea se va încălzi fata de zilele precedente și devine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. In Carpații Orientali va ninge slab. Vântul va prezenta intensificări doar în zona montană. Temperaturi cuprinse intre 13 și 17 grade, iar minime între 2 și 6 grade.

Articolul precedentMuzee din Maramureș recomandate de Ghidul Michelin 2019
Articolul următorJandarmeria Maramureș: Meci de fotbal în scop caritabil