Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au descoperit, ascunse într-un autoturism, componentele unui arme de vânătoare, pe care un maramureșean le deținea fără documente legale.

Luni, 23 iulie 2018, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus, jud. Maramureș, au oprit în trafic, în localitatea Vișeu de Jos, un autoturism marca Audi A3, condus de către un cetățean român în vârstă de 19 ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

În urma efectuării unui control asupra mașinii, polițiștii de frontieră au găsit ascunse, sub scaunul din față dreapta al autovehiculului, două componente ale unei arme de vânătoare, marca Browning, calibru 22 mm, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documentele legale.

Componentele armei de vânătoare au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi au fost predate conform procedurilor legale Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Articolul precedentForţe proaspete la Inspectoratul de Poliţie Maramureş
Articolul următorAngajări la Spitalul judeţean „Dr. Constantin Opriş”