Comuna Bârsana are o nouă autospecială de pompieri. Reprezentanții administrației publice locale spun că era nevoie de această investiție întrucât mașina de pompieri veche nu mai corespundea din punct de vedere tehnic iar uneori nu putea fi folosită.

Primarul Teodor Ștefanca a mărturisit că își dorește să formeze și o echipă care să poată interveni în cazul unei situații de urgență.

 

”Este una dintre investițiile importante și a fost și una dintre priorități și se pare că am reușit să achiziționăm o autospecială de pompieri. Acest proiect mi l-am dorit încă de la începutul mandatului, a fost susținut de întreg Consiliul Local și până la urmă am reușit să facem un efort dar era o necesitate pentru o comună ca și Bârsana să avem în dotare o astfel de autospecială pentru siguranța locuitorilor”, a spus Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.
Această investiție a fost făcută în totoalitate din bugetul local al comunei Bârsana.
Costurile pentru această autosepcială au fost de aproximativ 25 000 euro, bani din bugetul local al comunei Bârsana, banii se cheltuiesc acolo unde trebuie. Am avut în dotare până acuma o autospecială, care era într-o stare nepotrivită pentru a intervenii în astfel de situații și nu ne puteam baza pe ea. Eu am cunoscut această problemă încă din mandatul meu de viceprimar. Repet, este un lucru care dintr-o comună serioasă nu poate să lipsească”, a adăugat Teodor Ștefanca.
Autospeciala de pompieri va fi folosită pe raza întregii comune.
Articolul precedentStudenţii Academiei de Poliţie au început practica la unităţile teritoriale din Maramureș
Articolul următorCRIMĂ | Fost consilier în Prefectura Maramureş, Liviu Gavrilescu găsit mort în casă