Consiliul Local Sighet se va întruni mâine în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se regăsesc 11 proiecte de hotărâre printre care se numără și cel privind numirea unui nou consilier local care să ocupe postul rămas vacant după plecarea lui Petru Moiș Stoica.

 Pe ordinea de zi se regăsește și un proiect de hotărâre privind aprobarea planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al municipiului Sighetu Marmației pe anul 2020.

Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la aprobarea programului principalelor activități cultural artistice pentru acest an în Sighetu Marmației.

Votului consilierilor locali vor fi supuse și proiectele de hotărâre pentru aprobarea modificării tarifelor la activitatea de transport public local de persoane efectuată de MaraNord precum și aprobarea ajustării unor tarife practicate de societatea Herodot pentru activitățile de salubrizare.

Pe ordinea de zi se regăsește și proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local al municipiului Sighetu Marmației pe anul 2020.

Ședința de Consiliu Local va avea loc vineri, 28 februarie, începând cu ora 11:00 în sala de ședințe a Consiliului Local Sighet.

 

 

Articolul precedentÎn luna martie demarează lucrările de reabilitare a DJ 187 Valea Ruscovei
Articolul următorCULISELE PUTERII, o nouă emisiune la Realitatea PLUS. Care sunt jocurile, tensiunile și aranjamentele din spatele scenei politice