Vineri și sâmbătă, Sala Polivalentă din Baia Mare va fi gazda unui turneu internațional de handbal feminin, organizat de CS Minaur. La această competiție vor participa 4 echipe.

Vor intra în teren echipele DVSC Schaeffler Debrecen, locul 5 în campionatul țării vecine după 10 runde, Măgura Cisnădie, locul 8 în Liga Florilor, CSU Cluj Napoca, locul 13, și CS Minaur, locul 5. Pentru echipele din campionatul intern pozițiile sunt provizorii, deoarece e aproape sigur că vor urca fiecare un loc în urma sancțiunilor primite de Corona Brașov.

Vineri se vor disputa două jocuri: CSU Cluj – Debrecen și CS Minaur – Măgura Cisnădie. Învinsele jocurilor din prima zi vor disputa sâmbătă finala mică iar învingătoarele vor juca finala mare.

De la CS Minaur vor lipsi cele două jucătoare accidentate: Cristina Ciaușeșcu și Paulina Masna. De asemenea, va lipsi Andreea Popa, care a fost din nou convocată la echipa națională de tineret, care va juca vineri și sâmbătă două meciuri amicale împotriva selecționatei similare a Cehiei, în sala “Agronomia” din București.

Miercuri vor reveni la antrenamente Anca Polocoșer și Sonia Seraficeanu, cele două jucătoare care au fost în lotul României la turneul final al Campionatului Mondial din Japonia.

Articolul precedentCercetat după ce a prezentat poliţiştilor din Şomcuta Mare un permis fără elemente de siguranţă
Articolul următorO primărie din Maramureș le oferă cetățenilor tichete sociale cadou de Crăciun