Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost astăzi 2 noiembrie, gazda partidei dintre CS Minaur și Corona Brașov, joc din cadrul etapei a 9-a din Liga Florilor la handbal feminin.

A fost un meci echilibrat, cu o primă repriză în care Brașovul a fost mai bună, după dar în partea a doua fetele de la Minaur au strâns rândurile, s-au apărat mai bine și au fructificat mai multe oportunități. Oricare dintre echipe putea obține victoria, iar acest lucru a fost evidențiat și de către cei doi tehnicieni la finalul partidei.

Nu toți sunt multumiți de egal. 

Ion Crăciun (antrenor principal Corona): “După cum au decurs lucrurile sunt mulțumit cu egalul, pentru că noi am greșit în situații foarte bune. În momentul în care am fost șase contra șapte am avut situații clare de finalizare și atunci ne-am grăbit. Se vede tinerețea unora dintre fete. Mă bucur că-și doresc și că se bat. Acesta este primul pas pe care l-am făcut la Brașov, e drept, după un an de zile.  Avem obiectiv 1-6. Înainte să începem competiția, toată lumea ne dădea pe 8-9. Selecția asta nu este făcută întâmplător. Se muncește serios la Brașov.”

Cristina Laslo (Corona): “Nu sunt mulțumită cu egalul, pentru că eu îmi doresc întotdeauna victoria, mai ales în deplasare. Le-am condus toată prima repriză și am crezut că putem luat cele trei puncte. Se putea  și invers, dar eu îmi doresc pentru echipa mea victorie în orice meci. Să fim cât mai sus la final de campionat.

Cu CSM București, miercuri, ne dorim să câștigăm, așa cum ne dorim cu orice adversar. Îmi doresc, dacă merg la Cupa Mondială, să ne simțim bine în teren, să arătăt o figură frumoasă, să arătăm ca o echipă puternică și să încercăm o calificare la Jocurile Olimpice.”

Se putea și mai bine !

Costică Buceschi (antrenor principal CS Minaur): “Sunt mulțumit cu egalul, dar mi-aș fi dorit mai mult. Ținând cont ce s-a întâmplat pe parcursul meciului, egalul este foarte bun pentru noi. Am început timorați, am jucat foarte prost pe faza de atac, iar la pauză am schimbat puțin și turația și discursul, iar acest lucru s-a văzut.

Trebuie s-o felicit, pentru că este primul ei meci adevărat în sezonul ăsta și ne-a ajutat.

Cred că am fi avut o șansă mai mare dacă la 25-23 marcam atacul acela și ne duceam la trei goluri. Trebuie să ne mulțumim cu ceea ce am reușit, pentru că am reușit un punct mare în fața unei echipe care este mult mult peste noi, din toate punctele de vedere. Fetele s-au autodepășit. Gândurile noastre sunt acum la meciul cu Slobozia, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a putea pregăti restul sezonului mai liniștiți.”

Oana Bondar (Minaur): “Sunt mulțumită de rezultat, dacă avem în vedere că în prima repriză am fost conduse cu trei goluri. Am avut o repriză a doua mai bună, am început să ne înțelegem mai bine în apărare. La fel de bine puteam pierde meciul, cum la fel de bine puteam să câștigăm. Un egal e mai mult decât nimic. Am jucat cu o echipă foarte puternică. Urmează meciul cu Slobozia și vom avea un meci greu, așa că trebuie să ne mobilizăm pentru a putea câștiga.”

Articolul precedentDoliu în muzica românească! A murit Leo Iorga
Articolul următorAmbasadorul Republicii Populare Chineze, Jiang Yum, a vizitat comuna Bârsana