CSM Sighet începe noul an cu două meciuri acasă. Sâmbătă și duminică baschetbaliștii sigheteni vor întâlni CSM Miercurea Ciuc și echipa Colegiului Național ”Aurel Vlaicu” din București.

După cele două meciuri disputate acasă, săptămâna viitoare baschetbaliștii sigheteni vor juca și în deplasare, la  București.

”Au mai rămas de disputat 3 meciuri în această fază, sâmbătă și duminică vom disputa 2 meciuri la Sighet, împotriva celor de la Miercurea Ciuc și Colegiul Național Aurel Vlaicu, după care urmează să ne deplasăm marți la București unde vom disputa ultima etapă din această fază împotriva celor de la Rapid București. Este o perioadă destul de încărcată având în vedere că vom disputa 3 meciuri în doar 5 zile, dar și o deplasare foarte lungă la București”, a declarat Emil Kosztelnik, antrenor CSM Sighet.

Având în vedere meciurile programate în această perioadă, baschetbaliștii sigheteni au început antrenamentele din 2 ianuarie și speră să câștige partidele disputate în fața propriilor suporteri.

”Noi practic nu am avut vacanță, au fost doar 2-3 zile libere având în vedere că între Crăciun și Revelion am avut deplasarea la Târgu Jiu, după care în 2 ianuarie am reluat antrenamentele și ne pregătim pentru meciul de sâmbătă. E un meci cu o echipă bună, apropiată valoric de noi, dar având în vedere că îi cunoaștem foarte bine și pregătirea am început-o devreme eu zic că vom face un meci bun și sperăm că vom câștiga. La meciul cu cei de la Aurel Vlaicu, o echipă fără jucători străini, având în vedere rezultatul bun pe care l-am obținut la ei acasă, sperăm să câștigăm și să îi facem fericiți pe cei care ne susțin”, a adăugat antrenorul echipei CSM Sighet.

Meciul împotriva celor de la CSM Miercurea Ciuc va avea loc sâmbătă începând cu ora 17:00, iar cel cu baschetbaliștii de la Colegiul Național ”Aurel Vlaicu” se va disputa duminică de la ora 14:00 în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier.

Articolul precedentProtecţia victimelor violenţei domestice – poliţiştii pot emite ordin de protecţie provizoriu
Articolul următorAproape 300 de tone de material antiderapant, utilizate pentru drumurile județene