Campania „A iubi înseamnă a dărui”, inițiată de Asociația Esperando în anul 2018, a avut un mare succes și a fost cea mai reușită acțiune de strângere de fonduri a asociației băimărene din 2003 până în prezent. În total suma adunată din urnele de donații amplasate în întreg orașul Baia Mare a fost de 15.457 lei.

Campania a fost demarată, în luna martie a anului trecut, cu scopul strângerii de fonduri necesare asigurării serviciilor zilnice de recuperare și educație pentru copiii, tinerii și adulții cu dizabilități de la Centrul de Recuperare Esperando. Suma adunată va fi folosită atât pentru achiziționarea de mâncare, rechizite, materiale de lucru și consumabile, precum și pentru onorariile specialiștilor care lucrează, zi de zi, cu persoanele cu dizabilități de la Centru (kinetoterapeuți, psihologi, asistenți sociali).

Suntem profund impresionați de solidaritatea băimărenilor și recunoscători pentru acest sprijin primit, care ne va ajuta să ne continuăm activitatea iar cutiile noastre vor putea fi găsite și în cadrul altor campanii, toate menite să dea o mână de ajutor persoanelor cu dizabilități” au transmis într-un comunicat reprezentanții Asociatiei Esperando.

De precizat ca această organizație non-profit a persoanelor cu dizabilități și a părinților copiilor cu dizabilități. oferă neîntrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecțiuni respectiv dizabilităţi fizice și asociate. Acestea includ recuperare, educație, psihoterapie, pregătire pentru viață, activități artistice, manuale și de creație, participare în comunitate.

Articolul precedent„Migraaaanți!!! ” la Teatrul Municipal Baia Mare
Articolul următorSe modernizează școlile din Cavnic