Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu.

Potrivit documentelor prezentate de Realitatea Plus, Cîrstoiu a susținut examenul de rezidențiat în anul 2000, iar acesta durează 5 ani. Cu toate acestea, în 2004 devine deja medic specialist. Mai mult, în 2005 era deja director interimar științific și de cercetare, potrivit propriului CV.

Imagine

sursă: Realitatea Plus

Un al doilea prezentat de Realitatea Plus arată faptul că medicul avea adeverință de medic specialist eliberată în ianuarie 2004, cu toate că a susținut examenul abia în iulie 2004. 

Imagine

sursă: Realitatea Plus

În ziua de 6 ianuarie 2004, Cătălin Cîrstoiu devine preparator universitar rezident.

Imagine

sursă: Realitatea Plus

El trebuia să devină în 2010 medic primar (trebuia să aibă 5 ani de rezidențiat și 5 ani de medic specialist), dar a devenit medic primar în 2006, cu patru ani mai devreme.

Articolul precedentProgramul spectacolelor de la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu
Articolul următorȘeful unui serviciu secret român, întâlnire de taină cu preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, la Damasc