Al treilea turneu pentru Grupa 2 din cadrul Cupei Satelor în Maramureș a avut loc în sat Săsar, în organizarea echipei din Săcălășeni. 

Șase meciuri au avut loc joi pe terenul din sat Săsar în cadrul Cupei Satelor în Maramureș, turneu organizat de echipa din Săcălășeni. Până la turneul final județean, care va avea loc în primăvară, mai sunt de disputat ultimele două turnee în grupe: la Seini, pentru Grupa 1, și la Copalnic Mănăștur, pentru Grupa 2. Din Grupa 3 s-a calificat deja pentru turneul final județean echipa din Ocna Șugatag.

11 echipe s-au înscris în Maramureș la Cupa Satelor, competiție națională destinată copiilor născuți după 1 ianuarie 2006 (Under 13) din satele și comunele din România. Cele 11 echipe au fost împărțite în trei grupe, fiind planificate turnee de locale. După terminarea acestora, cele trei echipe învingătoare vor participa la un turneu final județean. Câștigătoarea va reprezenta județul Maramureș la etapa regională (1 aprilie – 15 mai 2019), alături de campioanele din Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare. Locul I de la fiecare turneu zonal se va califica la etapa națională (25 mai – 10 iunie 2019).

Proiectul Federației Române de Fotbal se derulează cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Articolul precedent2 localități din Maramureș au primit statutul de stațiuni turistice de interes local
Articolul următorMaramureșean, arestat preventiv pentru trafic de droguri