În Sighetu Marmației este nevoie de polițiști locali. La ședința de Consiliu Local de la sfârșitul lunii octombrie a fost adusă în discuție și problema deficitului de personal de la Poliția Locală.

 

În acest context s-a discutat și despre cererea unui polițist local de a se transfera de la o altă structură în Sighetu Marmației, însă deocamdată acesta trebuie să mai aștepte.

 

”Este în atenția noastră acest subiect, din păcate nu îl putem rezolva decât cu 1 ianuarie a anului viitor, motivele sunt simple, nu putem face alocări de bani pe cheltuiala salarială decât prin rectificare pozitivă. Cererea polițistului a rămas în așteptare urmând să fie soluționată la începutul lunii ianuarie pe bugetul anului viitor, nu avem posibilitatea legală să alocăm dintr-o altă parte aceste sume de bani. Persoana care a mai fost la noi și a cerut transferul la un moment dat în cadrul altei structuri, i s-a aprobat acel transfer, a cerut din nou transferul în cadrul structurii noastre, este avizat favorabil de către ordonatorul de credit și de către ceilalți colegi urmând ca acesta să se definitiveze cu 1 ianuarie”, a spus Sorin Rednic, secretarul Primăriei Sighet.

 

În ceea ce privește bugetul pentru anul 2019, reprezentanții adminsitrației locale sighetene dau asigurări că acesta va fi gata la începutul lunii ianuarie a anului viitor.
Articolul precedentCUPA SATELOR – Programarea turneelor din Maramureș
Articolul următorBărbat urmărit internațional, depistat de polițiștii maramureșeni