Consilierii locali băimăreni au votat pentru identificarea și preluarea în patrimoniul municipiului Baia Mare a mai multor terenuri libere, corespunzătoare activității de construcții. Se dorește astfel realizarea Zonei Industriale Baia Mare Vest.

Aleșii locali băimăreni au votat un proiect de hotărâre privind aprobarea efectuării procedurilor legale pentru identificarea și preluarea în patrimoniul Municipiului Baia Mare a terenurilor libere de construcții cuprinse în perimetrul delimitat de str. Europa la sud, B-dul Independenței la nord vest si B-dul București la est, zona construită la nord, precum și cele cuprinse în perimetrul delimitat de B-dul Unirii la est, str. Europa la sud, B-dul București la nord vest, zona construită la nord în vederea realizării Zonei Industriale Baia Mare Vest Proiectul a fost aprobat cu 19 voturi pentru şi 1 abţinere a consilierului local Dan Grumaz. Același proiect mai prevede alocarea din bugetul local a sumelor necesare pentru efectuarea procedurilor legale pentru identificarea și preluarea în patrimoniul Municipiului Baia Mare a acestor terenuri.

Articolul precedentSimbolul numeric al Marii Uniri de la 1918, ”construit” de Colegiul Național ”Vasile Lucaciu” Baia Mare
Articolul următorPolițiștii de la ghișeele SPCRPCÎV, în port popular, pentru a marca Centenarul Marii Uniri a României