Ieri, 06.04.2020, în jurul orei 22.00, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat, staționat pe o stradă din Sighetu Marmației, un autoturism înmatriculat în România, în care se aflau doi bărbați.

Polițiștii de frontieră le-au solicitat documentelor în vederea stabilirii identității, moment în care aceștia au început să se comporte ciudat, fapt pentru care s-a trecut la efectuarea unui control corporal al celor doi, precum și la verificarea mașinii. În urma controlului corporal, asupra unuia dintre bărbați au fost descoperite două pachețele, învelite în staniol, ce conțineau o substanță vegetală.

Ulterior a fost stabilită și identitatea celor doi bărbați, la volanul autoturismului aflându-se V.D., în vârstă de 22 de ani, iar în calitatea de pasager M. I., în vârstă de 45 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș. În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de 4 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, marfă care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi expertizării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Articolul precedentAlegerile locale se AMÂNĂ! Mesajul vicepremierului Raluca Turcan
Articolul următor27 de incendii în 24 de ore în Maramureș