În intervalul 25-27 iulie, Coimbra va găzdui Campionatul European Universitar de Rugby 7, ediția 2018. La această competiție  au fost convocați și 2 sportivi de la CSM Știința Baia Mare.

Din lotul Universității Ecologice București fac parte un număr de 12 jucători, 3 provenind de la Centrul Național Olimpic pentru Tineret, câte 2 de la CSM.Știința Baia Mare, Clubul Sportiv Dinamo și CSM București, în timp ce Steaua București, CS Tomitanii Constanța și CS Știința Petroșani au câte un jucător convocat. În vederile tehnicianului Alexandru Lupu au intrat și cei doi bârlădeni din lotul CSM Știința Baia Mare, mijlocașul la grămadă Alexandru Țiglă și centrul Ionuț Balaban.

La a XI-a ediție a Campionatului European Universitar de Rugby 7, România va evolua în competiție alături de echipele unor puternice centre universitare din Franța, Spania, Italia, Rusia, Portugalia sau Georgia. Competiția la care România a reușit să urce doar până pe poziția a patra, deținătoarea trofeului fiind Georgia, a debutat în anul 2007, gazde fiind până la această dată Cordoba de două ori, Roma, Bristol, Lille, Sofia, Rotterdam, Godollo, Rijeka și Milano.

Articolul precedentPatru cetăţeni din Bangladesh au vrut să intre ilegal în spaţiu Schengen
Articolul următorPeste 1 milion de lei alocaţi pentru reabilitarea infrastructurii locale distruse de inundaţii