Doi tineri s-au gândit că modul cel mai uşor de a face rost de bani este furtul. La adăpostul nopţii şi-au pus planul în aplicare prin spargerea unei farmacii. Au reuşit să se bucure doar câteva zile de banii obţinuţi, iar medicamentele furate nu au putut fi valorificate într-un timp atât de scurt.

 

După ce au fost sesizaţi despre comiterea faptei, poliţiştii Secţiei rurale Leordina au demarat de îndată activităţile pentru prinderea hoților. Investigaţiile efectuate au relevat că în noaptea de 18/19 octombrie, cei doi tineri au pătruns prin efracţie în farmacia din Poienile de sub Munte, de unde au furat sume importante de bani şi medicamente. Cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale băimăreni şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, marți cei doi tineri au fost depistaţi în Baia Mare. Jumătate din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

 

Tinerii, de 19 și 21 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia urmează a fi prezentaţi Judecătoriei Vişeu de Sus cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.
Articolul precedentConducătoare auto în stare de ebrietate, n-a oprit la semnalele polițiștilor și, în plus, a și lovit mașina oamenilor legii
Articolul următorA nins în Pasul Prislop