Joi, echipa de handbal masculin a CS Minaur a participat la Cupa “Konkoly Karoly” de la Budapesta. Băimărenii au jucat la prânz primul meci cu Ferencvaros Budapesta și au pierdut cu 26-29, apoi, în meciul al doilea Minaur a fost învinsă de Balatonfuredi KSE cu 33-30.

Echipa băimăreană a făcut o primă repriză excelentă cu Balatonfuredi, în care gazdele au condus doar la început, Minaur a revenit a preluat inițiativa și s-a distanțat având la un moment dat chiar și șase goluri diferență: 9-15 și 10-16, iar la cabine s-a intrat cu 12-16. După reluare Minaur a condus până în min. 55. De acolo, echipa maghiară a reușit să egaleze și s-a impus pe final cu 33-30.

În zilele de 16 și 17 august, CS Minaur va participa la un turneu la Făgăraș. Vineri, 16 august, va întâlni pe CSM Reșița iar în funcție de rezultatul acestui meci, în ziua a doua va primi replica uneia dintre echipele CSM Făgăraș sau CSU Suceava. Jocul dintre învinsele din prima zi va avea loc de la ora 10.00, în timp ce câștigătoarele vor juca de la ora 12.00.

 

Articolul precedentS-a deschis Expo Marmația în Sighetu Marmației
Articolul următorA debutat Festivalul de artă și muzică medievală ”Aeternus Maramorosiensis”