Un proiect inedit este în desfășurare în aceaste zile la școala gimnazială din Ieud. Împreună cu școala gimnazială din Sânmartin, județul Bihor, reprezentanții unității de învățământ din Ieud vor face un schimb de experiență.

Copiii implicați în acest proiect vor avea mai multe activități și vor vizita principalele obiective turistice din Maramureșul istoric. Activitățile se vor încheia cu un concert de colinde susținut de Ștefan Hrușcă.

”Școala noastră împreună cu Școala din Sânmartin și în partenriat cu Primăria comunei Ieud avem o acțiune în cadrul programului educativ ” În Maramureșul istoric, cinste României Centenare. În cadrul acestui proiect vom avea diferite acțiuni comune. Deoarece sunt pentru prima dată în județul nostru vrem să viziteze cât mai multe obiective turistice”, a declarat Măricuța Pașca, directorul Școlii Gimnaziale Ieud.

Copiii de la școala din Sânmartin au ajuns în Ieud sâmbătă, 8 decembrie, iar duminică oaspeții însoțiți de gazde au vizitat Maramureșul.

Copiii și cadrele didactice din Ieud le vor  întoarce vizita celor din Sânmartin în primăvara anului viitor. În ultima zi din acest proiect vor avea loc activități cultural-artistice.

Articolul precedentClubul Rotary Voievodal Sighetu Marmației s-a transformat și în acest an în ajutorul lui Moș Nicolae pentru 180 de copii
Articolul următorSistemul informatic al Primăriei Sighet este nefuncțional. Nu se pot elibera documente