Luni și marți se vor disputa jocurile optimilor de finală din Cupa României la handbal feminin, întrecere la care participă și CS Minaur Baia Mare. Echipa pregătită de Costică Buceschi va întâlni în această fază pe AHCM Slobozia, condusă acum de un fost mare jucător de la Minaur, Gheorghe Covaciu.

Băimărencele au disputat un joc în Cupă, în 16-imi, în deplasare, cu Crișul Chișneu Criș, lidera la zi din seria D a Diviziei A, pe care a învins-o cu 38-27. În aceeași fază, Slobozia a trecut cu 24-19 de CS Activ Ploiești. 

În Liga Florilor MOL, următorul joc pentru echipa din Baia Mare va fi duminică, 23 februarie, pe teren propriu, cu SCM Craiova.

Luni, 17 februarie, se va disputa meciul dintre Dacia Miovreni – CSM București iar marți 18 februarie sunt programate partidele dintre Rapid București – SCM Craiova; Știința Bacău – CSU Cluj Napoca; Dinamo București – CSM Slatina; CSM Roman – HC Dunărea Brăila; CSU Știința București – SCM Gloria Buzău; Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea  și CS Minaur Baia Mare – AHCM Slobozia.

 

Articolul precedentAudiențe acordate maramureșenilor de reprezentanți ai Instituției Avocatul Poporului
Articolul următorMaramureșean condamnat la închisoare pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor