Miercuri după-amiază, pe stadionul “Viorel Mateianu”, s-a disputat partida dintre CS Minaur Baia Mare și ACS Fotbal Comuna Recea, meci din cadrul fazei a III-a a Cupei României. Dacă echipa din Recea s-a prezentat la joc cu o echipă aproape similară cu cea din prima etapă de campionat, antrenorul Dorin Toma a schimbat mulți jucători din echipa cu care Minaur a pierdut la Turda, în campionat.

Minaur a dominat teritorial, dar fără prea mare folos, jucătorii din Recea fiind mult mai pragmatici în fața porții adverse. Au profitat de tot ce le-a fost la îndemână și au marcat de două ori în prima repriză, ambele reușite fiind de penalty. Pe primul l-a transformat portarul Alin Bota iar pe cel de-al doilea l-a transformat Micaș. Din minutul 65, Recea a jucat în inferioritatea numerică, Berindea fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

ACS Fotbal Comuna Recea s-a calificat în faza a IV-a. Sâmbătă, cele două echipe se vor întâlni din nou, în campionat. Meciul va avea loc tot pe stadionul “Viorel Mateianu”, cu începere de la ora 18.00.

 

Articolul precedentCazul minorilor din Vișeu: peste 137.000 euro nu pot fi justificați. Minori legați cu funii și înhămați la căruțe
Articolul următorDemisie în Consiliul Județean! Claudiu Frânc validat consilier județean în locul lui Cristian Anghel