Gabriel Zetea a fost reales președinte al organizației județene a Partidului Social-Democrat, prin votul unanim al celor peste 700 de delegați sosiți din toate comunitățile Maramureșului la Conferința Județeană de Alegeri a PSD.

În mesajul său, liderul județean al PSD a ținut să precizeze că este membru al Partidului Social-Democrat încă din anul 1999, iar în cei 21 de ani de politică a trecut prin toate funcțiile posibile, de la lipit afișe în Seini, până la președinte al PSD Maramureș.

”Îi mulțumesc public tatălui meu că m-a determinat să aleg acest partid când mi-am exprimat dorința de a face politică și mă bucur că am trecut prin toate funcțiile posibile. Am fost și membru al TSD Maramureș și consilier județean, și secretar executiv al partidului, și purtător de cuvânt, iar din anul 2013 sunt președintele filialei județene a PSD. Îmi doresc să revăd PSD ca cel mai important partid politic al Maramureșului și vreau să îi facem pe cei de la București să înțeleagă cât de important este județul nostru”, a subliniat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

La finalul Conferinței Județene de Alegeri au fost desemnați cei 29 de delegați care vor participa la Congresul Extraordinar al PSD de la sfârșitul lunii februarie.

 

 

Articolul precedentAu fost eliminate taxele de recunoaștere și echivalare a diplomelor pentru cetățenii din Spațiul Economic European și Confederația Elvețiană
Articolul următorACCIDENT CUMPLIT: Un maramureșean a murit strivit de buldoexcavator