Angajaţii de la Societatea Urbis Baia Mare şi-au reluat activitatea. Soferii, controlorii si muncitorii de la ateliere, în total peste 300 de persoane au renunţat la grevă după ce directorul Ion Pop a acceptat să îşi dea demisia, în urma discuţiilor cu administraţia locală şi cu liderii de sindicat.
Pop a fost de acord să plece şi a semnat demisia, fiind de acord să plece începând cu data de 20 decembrie 2019, dată până la care se va finaliza procedura de selecţie pentru urmatorul mandat de director general al societăţii Urbis.
„Deocamdată, domnul director a spus că vrea să plece în concediu iar din decembrie 2019 nu va mai fi la conducerea Urbis. Oricum acesta îşi încheiase mandatul şi s-a mers pe o prelungire a acestuia.Oamenii sunt mulţumiţi şi s-au întors la muncă.” a spus Gavril Ciceo.
Tot din luna decembrie se va semna un nou contract privind cursele efectuate în localităţile limitrofe municipiului Baia Mare, mai ales că primarii din aceste zone au fost nemulţumiţi de frecvenţa curselor fiind pe punctul de a renunţa la serviciile societăţii, ne-a declarat Gavril Ciceo, lider de sindicat.
Totodată, legat de nemulţumirile salariale se vor relua negocierile cu viitoarea conducere pentru a lămuri si problema orelor suplimentare.

Articolul precedentPERICOL LA VOLAN: Șase dosare penale pentru infracţiuni rutiere în acest weekend pe drumurile din Maramureș
Articolul următorPrognoza meteo pentru iarnă. De când vin ninsorile