În timp ce autoritățile locale caută soluții pentru problema câinilor fără stăpâni, haintele de câini se plimbă nestringherite prin oraș. Astăzi 15 câini au fost zăriți în cartierul Independenței din Sighetu Marmației.

Problema câinilor fără stăpâni persistă în Sighetu Marmației. Cu toate că acestă problemă a fost adusă de nenumărate ori în atenția celor responsabili, se pare că până acum nu s-a găsit o soluție. Dovadă fiind și haita de câini cu care s-au întâlnit sighetenii care au trecut în această dimineață prin cartierul Independenței.

După ce mai multe persoane au postat pe rețele de socializare poze cu haita de câini, la fața locului au ajuns și reprezentanții Asociației Suntem Vocea lor și ai Serviciului Public de Gospodărire Urbana. Aceștia au depistat femela aflată în călduri și au încercat capturarea ei, situație în care, potrivit acestora, haita de câini s-ar împrăștia.

Sighetenii atrag încă odată atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă acești câini pentru sigheteni în special pentru copii și cer administrației locale să trateze această problemă cu seriozitate și să ia măsuri înainte să se întâmple o tragedie.

Articolul precedentS.P.C.R.P.C.Î.V. Maramureș, un serviciu care respectă tradiția sărbătorilor de iarnă
Articolul următor8 echipe participă la Cupa Moș Nicolae