În 12 august a avut loc cea mai mare expoziție internațională Culori pentru Pace la Sant Anna di Stazzema. O zi dedicată păcii, 74 de ani de la masacrul de la Sant’Anna di Stazzema și 4 ani de expoziții internaționale „I Colori per la Pace”.

Cea de-a patra ediție a catalogului „I Colori per la Pace” cuprinde desene ale copiilor din 111 țări, printre care și desenele copiilor din România! Acest număr al prestigiosului catalog internațional a fost dedicat regretatului profesor și fondator al Asociației Culori Pentru Pace – România, Caius Lugojan.

”Profesorul Caius Lugojan avea o voce caldă și o inimă mare. Pasiunilor sale, arta și karatele, și-a dedicat întreaga viață, ca și profesor pentru sute de tineri din orașul său. I-a învățat pe tineri ce înseamnă onestitate, respectul și cultura. Un om grijuliu și curajos, a îmbrățișat imediat valorile proiectului nostru prin deschiderea primei filiale a Asociației în străinătate. A murit prematur în septembrie 2017 și îi dedicăm acest catalog” a spus Antonio Giannelli, președintele Asociației ”I Colori per la Pace”.

La deschiderea expoziției a fost prezentă  și Liliana Vîrsta, vicepreședinte al Asociației Culori pentru Pace România.

Articolul precedentDe sărbătoarea Sfintei Marii, programul de lucru al casieriilor VITAL precum și al celorlalte departamente ale societății se modifică
Articolul următorDe Centenar, satele românești se reunesc în Maramureș