În cursul serii și al nopții trecute au căzut precipitații sub formă de ploaie pe arii extinse în județul Maramureș. În zona montană înalta, la altitudini de peste 1200 de metri a nins. Cantitatea maximă de precipitații înregistrată în 24 de ore a fost de 5l/mp la Târgu Lăpuș. Precipitații sub formă de ninsoare au căzut pe DN 18, între km 160 și km 170, în Pasul Prislop.

S-a intervenit cu 10 tone de material antiderapant de către angaajatii secției de drumuri naționale pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și a preveni formarea poleiului. La această ora, sectorul de drum respectiv este curat și umed.

Cele mai scăzute temperaturi au fost înregistrate noaptea trecută la Cavnic și Ocna Șugatag 1 grad Celsius. La Vf. Iezer s-au înregistrat -5 grade Celsius.

Vremea va fi astăzi în județul nostru mai rece decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii restrânse, la munte, vor cădea precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va suflă slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 3 grade. Dimineață, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

Articolul precedentMăsuri pentru eficientizarea circulației rutiere pe mai multe străzi din Sighetu Marmației
Articolul următorPoliţiştii pe urma celor care au defecţiuni la maşini