A mai rămas puțin timp până la începerea noul an școlar, iar rafturile magazinelor de specialitate s-au umplut de rechizite. Oferta de ghiozdane și caiete este una variată anul acesta, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Anul acesta printre preferințele copiilor se află rechizitele cu personaje din desene animate, supereroi și cu echipe sportive.

”Avem o ofertă diversificată pentru toate preferințele copiilor, anul acesta cele mai căutate sunt ghiozdanele cu supereroi și cu echipe sportive. Prețurile variază în funcție de preferințele clienților, avem ofertă la ghiozdanele gata echipate pentru clasa pregătitoare și pentru clasa 0 dar avem și exclusivități”, a precizat reprezentantul unui magazin de specialitate.

Oferta este una variată și în ceea ce privește caietele, stilourile și creioanele colorate. Există și oferte speciale pentru clasele care își fac toate cumpărăturile din același loc.

”Ne-am pregătit cu o gamă largă de penare, stilouri, creioane colorate. Avem toată gama de caiete de care au nevoie copiii pentru școală și îndrumăm părinții și copiii să aibă răbdare atunci când achiziționează rechizite. Magazinul nostru oferă vochere de reducere pentru clasele care își fac cumpărăturile din același loc și la final vom avea o tombolă cu 2 premii, un premiu în valoare de 700 lei și unul de 300 lei. Din cauza volumului mare de muncă avem program prelungit până la ora 19:00”, a adăugat reprezentantul unui magazin de specialitate.

Noul an școlar va începe luni, 9 septembrie.

Articolul precedentOrdin de protecţie provizoriu emis de poliţiştii din Baia Sprie pe numele unui soţ agresor
Articolul următorPercheziții în Maramureș la persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de minori