Sportivii Gold Stars Baia Mare alături de cei de la Școala Alergării au participat în week-end-ul  care a trecut la Betfair Sports Challenge, eveniment desfășurat la Cluj. Delia Ana Kovacs, Cristina Petrean si  Eliza Pop au reușit să cucerească locul II în proba de ștafetă feminin. Proba a cuprins înot, 1,5 km, 30 km bicicletă și 9 km alergare.
Duminică, 29 iulie, a fost rândul sportivilor Gold Stars Baia Mare să își apere titlurile. În proba de 6,5 km Ioan Ștefan Gherghel a fost primul concurent care a finalizat traversarea Lacului Tarnița într-o oră și 26 de minute. Acesta a urcat pe prima treaptă a podiumului atât la Open, cât și la categoria sa de vârstă, 40-49 de ani.
Vajnica înotătoare Delia Ana Kovacs a obținut locul II la Open, înotând cursa într-o oră și 46 de minute, la  egalitate cu Bianca Baltă, sportivă a clubului CSS Gloria Arad.
Locul I la Open feminin a fost cucerit de Leona Popa, Baia Mare, o oră și 41 de minute. Delia Ana Kovacs a urcat pe prima treaptă a podiumului în această probă la categoria de vârstă 40-49 de ani.
Deși Bazinul de Natație ”Gheorghe Demeca” din Baia Mare s-a închis, noi, sportivii, trebuie să ne continuăm pregătirea având în vedere că în luna septembrie participăm la Campionatele Europene de Înot Masters care se vor desfășura în Slovenia. Mulțumim doamnei Sanda Roman, care a acceptat să continuăm antrenamentele într-o piscină privată de 25 de metri.  Proba de 6,5 km a fost un antrenament pentru noi. Bucuria este că de fiecare dată încercăm să ne autodepășim. Am reușit și de această dată. Felicitări tuturor celor implicaţi  și care organizează astfel de evenimente, având în vedere că întregul suport financiar este asigurat din participarea concurenților la astfel de evenimente”, a declarat Ștefan Ioan Gherghel.
Articolul precedentSimpozion cu intelectuali de marcă din Maramureşul Voievodal
Articolul următorAngajata filmată că brusca un copil dintr-o creşă din Baia Mare şi-a dat demisia