​Nici o soluție favorabilă nu a fost încă găsită în cazul problemelor de la Colegiul Tehnic C.D. Nenițescu. 

În urma repetatelor nemulțumiri și sesizări privind relocarea celor peste 300 de elevi ai Școlii Gimnaziale “Petre Dulfu” la liceul băimărean, astăzi 18 septembrie, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Maramureș a avut în sfârșit o întâlnire cu directorii Colegiului Tehnic ,,C. D. Nenițescu” Baia Mare. 

După ce mai multe zile la rând inspectorii școlari au sfătuit cadrele didactice, părinții și reprezentanții elevilor să dea dovadă de “toleranță” aceștia au fost nevoiți să se prezinte la fața locului, pentru a analiza situația la cald.

“​Au fost identificate soluții imediate pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și au fost analizate soluții pe termen mediu și lung.” a transmis Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș. 

ISJ Maramureș nu a comunicat care sunt aceste măsuri, pe care probabil mulți ar fi dorit să le afle, dar cei din conducerea instituției s-au angajat să solicite sprijinul instituțional al Prefecturii Maramureș și al Primăriei Baia Mare pentru implementarea soluțiilor.

​A fost  programată și o întâlnire de lucru a conducerii Inspectoratului Școlar Județean Maramureș cu cadrele didactice și conducerea Școlii Gimnaziale ,,Petre Dulfu” Baia Mare, pentru a asigura condițiile de siguranță ale elevilor, propice derulării procesului instructiv-educativ.

Cei responsabili cu învățământul, în cadrul Primăriei Baia Mare nu au putut fi contactați.

Așteptăm un punct de vedere de la Primăria Baia Mare și modul concret în care se va acționa.

Vom reveni cu amănunte.

Articolul precedentCu ochii pe hoții de lemne! Amenzi de 64.000 lei
Articolul următorPompierii în luptă cu flăcările pe strada Cuza Vodă din Baia Mare