În ultimele 12 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit la un număr de cinci situații de urgență. Joi, 2 ianuarie, în jurul orei 23.25, pompierii Detașamentului Sighetu Marmației au fost solicitați la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă situată pe strada Nicolae Titulescu din municipiu. La intervenție au participat două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD. Ca urmare a intervenției prompte a pompierilor militari sigheteni, a ars doar o cantitate de aproximativ 40 de kilograme de deșeuri de hârtie și materiale textile din interior.

În jurul orei 23.40, un echipaj de stingere al Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare a acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat la o autoutilitară aflată pe strada Păltinișului din municipiu. Au ars materiale combustibile din compartimentul motor și habitaclu.

Vineri, 3 ianuarie, cu câteva minute după ora 4 dimineața, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Gărzii nr.2 de Intervenție Borșa au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o casă situată pe strada Borcutului din oraș. Au ars elemente de mobilier.

Tot astăzi, puțin după ora 9, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD de la Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu declanșat la o gospodărie din satul Săsar. Ca urmare a intervenției rapide a pompierilor militari băimăreni, au fost afectați doar circa 15 metri pătrați din acoperiș.

În jurul orei 09.25, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD de la Garda nr.2 de Intervenție Bogdan Vodă au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu declanșat la o gospodărie situată pe strada Principală din comună. Au fost afectate grinzile din lemn ale acoperișului, pe o lungime totală de circa 2 metri.

Articolul precedentCifre record în 2019, la transferul de deținuți între România și alte state
Articolul următorCFR reduce costurile la bilete, în weekend