În Baia Mare va avea loc premiera de gală a filmului „Intre chin și amin”,  în data de 1 Noiembrie, de la ora 18:00 la Teatrul Municipal, în prezența regizorului Toma Enache și a echipei de actori. 

“Între Chin și Amin”, filmul independent al lui Toma Enache, este un omagiu adus tuturor oamenilor care au suferit în temnițele comuniste în perioada 1945-1989, o mărturie despre rezistență prin credință, despre onoare și iertare.
În rolurile principale îi puteți vedea pe Kira Hagi, Vali V. Popescu și Constantin Cotimanis.
Între Chin și Amin este un film care aduce în fața spectatorilor, o poveste tulburătoare de viață, petrecută într-una din cele mai crunte perioade din istoria modernă-reeducarea din pușcăriile comuniste.
“Filmul are la bază intamplări reale care m-au marcat puternic atunci când le-am aflat, indiferent că s-au întâmplat în închisoarea din Sighet, în cea din Pitești sau în altă parte.Discuțiile pe care le-am avut cu câțiva supraviețuitori m-au ajutat să înțeleg și mai bine evenimentele din acea perioadă. Biografiile personajelor principale inglobează lucruri teribile, trăite de mii de deținuți politici din perioada comunistă, insă conțin și esența unor caractere unice și extrem de puternice.” a declarat Toma Enache.
“Invitarea regizorului Toma Enache și a echipei de actori la Baia Mare în data de 1 Noiembrie 2019, în cadrul etapei naționale a concursului de scurt metraje We Like To Movie oferă oportunitatea și tinerilor concurenți de a interacționa cu regizori și actori de succes care pot oferi răspunsuri la curiozități ale profesiei, curiozități tehnice dar și discuții despre alegerea subiectelor cu impact și de interes pentru public.” au anunțat reprezentanții Interact, cei care au lansat invitația ca premiera să aibă loc și în Baia Mare.
Articolul precedentDoresc să își păstreze locul pe podium
Articolul următorINFORMARE CU SALA GOALĂ: Lipsă de interes din partea angajatorilor care doresc să angajeze persoane din afara Uniunii Europene