Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, apreciază demersul colegilor săi liberali, primarii Nicolae Robu (Timişoara), Emil Boc (Cluj-Napoca), Gheorghe Falcă (Arad) şi Ilie Bolojan (Oradea), care au înființat Alianța Vestului, un for informal în cadrul căruia administrațiile publice locale vor colabora în vederea  realizării de proiecte din fonduri europene. Cele patru orașe sunt campioane la absorbția fondurilor europene, iar experiența dobândită în realizarea proiectelor poate fi folosită și de alte administrații locale care doresc să dezvolte comunitățile folosind banii europeni. 

„Alianța are deja obiective concrete: autostrăzi, tren de mare viteză, mobilitatea forței de muncă. Realizarea acestor proiecte va fi în beneficiul comunităților locale, care se vor dezvolta și mai mult, cu ajutorul fondurilor europene. Mă bucur că această Alianță este un prim pas și va fi deschisă și altor orașe din vestul țării. Sunt convins că dincolo de apartenența la un partid sau altul mulți primari vor adera la această alianță în folosul comunităților pe care le reprezintă. Dezvoltarea României se bazează pe dezvoltarea comunităților locale, iar la acest capitol reprezentanții PNL în administrația locală sunt modele demne de urmat. Administrația liberală este o administrație eficientă, apreciată de cetățeni”, declară preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan.

Sursa foto: Mediafax
Articolul precedentVizibilitate redusa de ceata, sub 100 de metri, in Pasul Prislop
Articolul următorClubul Rotary Voievodal Sighetu Marmației s-a transformat și în acest an în ajutorul lui Moș Nicolae pentru 180 de copii