A devenit deja o tradiție ca, în preajma marilor sărbători religioase, jandarmii maramureșeni să sprijine anumite cazuri sociale. Acum, cu ocazia sărbătorii religioase dedicată Sfântului Ierarh Nicolae făcătorul de minuni, jandarmii și-au propus să aducă un strop de bucurie unei mame văduve și celor 14 copii minori ai săi din cartierul Ferneziu din Baia Mare.

Ajutorarea acestora a fost posibilă prin implicarea personalul inspectoratului, care a contribuit cu: haine, încălțăminte, rechizite școlare, electrocasnice de orice fel, precum și alimente neperisabile.

IJJ Maramureș:
”Nu am fost singuri în acest demers. Ni s-au alăturat profesori și elevi ai Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Baia Mare, care au considerat că este de datoria lor să-i ajute pe alți copii de Moș Nicolae.Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,, Pintea Viteazul” Maramureş mulţumeşte elevilor, părinților și profesorilor din cadrul Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Baia Mare, care au susţinut această campanie, prin participarea la aceste activităţi şi credem că, prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa acestor copii.”

Articolul precedentArtificii, pocnitori, ilegale de sărbători, ridicate de poliţiştii maramureșeni
Articolul următorSpectacol caritabil pentru sprijinirea unei familii care a rămas fără casă în urma unui incendiu